ON ESTEM

Direcció: Passeig Sant Joan, 25 pral 2ª

08010 Barcelona, Espanya

Telèfon: 93 659 19 71

E-mail: info@assiapl.com

Web: www.assiapl.com

Su nombre (requerido)

Su e-mail (requerido)

Asunto

Su mensaje

Captcha
captcha

Qui som?

Empresa fundada l’any 1999 formada per professionals amb àmplia experiència en el manteniment de maquinari, programari i telecomunicacions, estant certificats pels principals fabricants de maquinari i programari. Atenem els serveis tant via telefònica com presencial en nom dels nostres fabricants.
Vam començar el 1999 en el manteniment i instal·lació de sistemes Novell, Unix, Windows Server i Linux
.

 • Servidors d’última generació amb 99.9% de línia time garantit.
 • Tenim un equip especialitzat per atendre’t.
 • Ens mantenim actualitzats amb l’última tecnologia.
 • La nostra experiència ens avala, pot confiar en nosaltres.
 • Comprovi la nostra qualitat de servei usant qualsevol dels nostres productes.
FUNCIONA
RÀPID
GARANTIT
EFECTIU

Sobre nosaltres

Els servidors han estat i són actualment la nostra especialitat, tenim servidors dedicats de diferents marques HP, Fujitsu i Supermicro, els quals ara estem implementant en el núvol per donar també serveis en el núvol. Sobre els sistemes operatius treballem amb Windows 2012 i Linux principalment.
En aquests moments tenim servidors Windows protegits per VPN configurades en Linux.
També estem començant a implementar el Microsoft Azure per ampliar el nostre avançat portfoli de servidors dedicats, virtuals i en el núvo
l.

Els nostres punts forts

El nostre objectiu es aconseguir la millor sol·lució amb el millor maquinari i programari segons les necessitats dels nostres clients que per nosaltres son el més important i això ho fem com a primera prioritat de la empresa.
  Respon plenament el que el contingut es veu molt
  Barres de desplaçament impressionant per mostrar el contingut
  Codis curts increïbles carregats amb opcions
Ho fonamentem en servidors locals i remots que sempre treballen en el núvol, amb aplicacions de correu i també de Gestió , sempre vigilant la seguretat de les instal•lacions del client tant de forma local com el nostre núvol privat del qual disposem.
Nosaltres ens comprometem a cercar per els nostres clients les sol·lucions mes adequades tant per la qüestió econòmica com professional dintre dels millors proveïdors de maquinari i programari.
Ens agrada compartir des de el primer moment els seus projectes, amb el nostre assessorament i continuar en tot el procés de la instal·lació o de la configuració de un nou producte de maquinari o de programari.